Kod prijave projektnog prijedloga upravljanje provedbom projekta samo je jedna stavka u proračunu. Međutim, upravljanje projektom postaje pravi izazov tek nakon što smo potpisali ugovor. Na što je potrebno posebno obratiti pažnju? Kako upravljati projektnim timom, troškovima, vremenom / rokovima? Što ako dođe do nekakvih promjena u odnosu na prijavu? O svim ovim aspektima provedbe projekta govorit ćemo tijekom radionice.

Javna ustanova za razvoj Međimurske županije REDEA vas poziva na jednodnevnu radionicu s konkretnim primjerima i mogućnostima rješavanja izazova s kojima se susrećete u provedbi.

Mjesto održavanja radionice: Međimurska palača turizma, Čakovec, Bana Josipa Jelačića 22E (žuta zgrada na ulazu u staru vojarnu)

Vrijeme održavanja radionice: 20.studenoga 2019. godine od 9 do 14 sati

Radionica je namijenjena djelatnicima jedinica lokalne i regionalne samouprave i javno – pravnim tijelima s područja Međimurske županije. Sudjelovanje na radionici je besplatno. Predavačice su djelatnice REDEA-e s dugogodišnjim iskustvom u pripremi i provedbi projekata iz različitih izvora financiranja.

Molimo da vaše sudjelovanje prijavite najkasnije do 19. studenoga 2019. ispunjavanjem prijavnog obrasca.

Ovo je jedna u nizu edukacija koje Javna ustanova za razvoj Međimurske županije REDEA organizira u okviru projekta  „Podrška međimurskim korisnicima ESI fondova“ koji je sufinanciran sredstvima Europskog fonda za regionalni razvoj.