katruza_karta_transMeđimurska zaklada solidarnosti „Katruža“ u mjesecu studenom obilježava jedanaestu godinu svoga rada. Već jedanaest godina  članovi, donatori i podupiratelji Katruže   pridonose uspješnom radu  Zaklade.  

Želeći se i ovaj put zahvaliti svima koji pomažu Katružu, ali i prikupiti sredstva za daljnji rad Zaklade u četvrtak 10. studenog 2011. godine  obilježiti ćemo  jedanaest godina postojanja i rada Zaklade.

– u 16,00 sati u  Sportskoj dvorani u Prelogu humanitarnu utakmicu odigrati će ekipe Humanih zvijezda i Međimurske županije.  

–    u 19,00 sati u Sportskoj dvorani Graditeljske škole Čakovec održati će se  koncert „Prijatelji za Karužu“ na kojem će nastupati veliki broj  međimurskih izvođača , a njima će se pridružiti Vinko  Coce i Klapa Intrade.  

U subotu  5. studenog 2011. godine  u Čakovcu na Trgu Republike aktivisti Zaklade „Katruža“ prodavati će ulaznice za  humanitarna događanja. Ulaznice će se podavati na štandu od 10,00 do 12,00 sati.

Isto tako, u subotu 5. studenog  u Prelogu , na trgu ispred Međimurske banke ulaznice će prodavati aktivistice Katruže iz Udruge Priločko srce u vremenu od 9,00 – 12,00 sati.

Molimo građane da kupnjom ulaznica pomognu rad Zaklade.