Menu
Europska regija sporta 2022.
|
Visit Međimurje

Zgrada Scheier

Sve informacije i eventualna pitanja / 040 374 252, emil.bujan@medjimurska-zupanija.hr

8. srpanj 2023. i 15. srpanj 2023.

KAGITA AKADEMIJA

LJETNI KAMP Kristina Gita Kavran predstavlja novi autorski program za djecu od 7 do 14 godina

Ljeto je vrijeme kada se školske torbe stavljaju na stranu, a djeca izlaze uživati u suncu i slobodnom vremenu. No, za mnoge roditelje, izazov je pronaći zanimaciju koja će njihovu djecu zauzeti tijekom ljetnih mjeseci. Srećom, postoji rješenje koje pruža zabavu, prijateljstvo i nevjerojatne avanture.SuperPower Camp vještina novi je autorski program Kristine Gite Kavran, diplomirane životne i socijalne savjetnice, koji će se održati tijekom dvije subote, 8. i 15. srpnja, u prostorima zgrade Scheier Čakovec i diljem Perivoja Zrinskih.Ljetni kamp sastoji se od glazbene radionice koja obuhvaća pisanje tekstova i glazbete izradu instrumenata, dok se drugi umjetnički dio bazira na likovni dio u apstraktnom i klasičnom izražavanju, izradu figura i raznih oblika te izradu mozaika. Također, bit će tu i sportskih i društvenih igara za razvijanje i jačanje zdravog timskog duha.

Program počiva na jačanju i osnaživanju znanstveno provjerenim tehnikama za zdravo nošenje sa stresom i negativnim emocionalnim stanjima.

 

Odluka o uvjetima i načinu korištenja prostora zgrade Scheier (pdf)

Obrasci zahtjeva za najam zgrade/dvorane

homecrossmenuchevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram Skip to content