Menu
Europska regija sporta 2022.
|
Visit Međimurje

Subota ispunjena mirisima katruže

Datum objave: 11. svibnja 2024.

Međimurska zaklada solidarnosti „Katruža“ u okviru svojih aktivnosti i ove je godine organizirala tradicionalnu akciju „Katruže za Katružu“ koja se u subotu, 11. svibnja odvijala u Čakovcu, Murskom Središću, Nedelišću, Belici, Donjem Vidovcu i Maloj Subotici, nastavak je to iznimno uspješnih akcija koje su se ovog tjedna održale u Prelogu i Svetoj Mariji.

Akcija koja je postala sinonim za dobrotu i solidarnost i ove je godine okupila velik broj građana koji su svojim dobrovoljnim prilogom podržali rad zaklade, a u znak zahvale dobili su simbol međimurske zaklade – cvijet katružu.

Cilj akcije „Katruže za katružu“ ostao je nepromijenjen – prikupiti sredstva za pomoć onima kojima je ona najpotrebnija, a ovogodišnja akcija još jednom je pokazala iznimnu solidarnost i zajedništvo među građanima Međimurja.  

Hvala svima koji su se priključili ovogodišnjoj akciji „Katruža za Katružu“, jer svaka gesta podrške znači mnogo za one kojima je pomoć potrebna, stoga veliko hvala svima koji su pokazali svoje veliko srce i pridružili se današnjoj akciji.

homecrossmenuchevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram Skip to content