Menu
Europska regija sporta 2022.
|
Visit Međimurje

Pismo župana Matije Posavca povodom početka nove školske godine

Datum objave: 9. rujna 2024.

Budite hrabri, znatiželjni i uvijek budite svoji!

Dragi učenici, dragi prvašići, poštovani roditelji i cijenjeni nastavnici,

u ime Međimurske županije, upućujem vam srdačne čestitke povodom početka nove školske godine!

Posebnu dobrodošlicu želim uputiti našim dragim prvašićima, koji prvi put ulaze u školske klupe i započinju nevjerojatno putovanje kroz svijet učenja. Ovaj dan je početak jednog od najvažnijih razdoblja u njihovim životu. Škola će vam biti mjesto gdje ćete otkrivati nova znanja, upoznavati prijatelje i učiti o svijetu oko vas. Neka vam svaki dan donese uzbuđenje i radost u otkrivanju novih stvari. Budite hrabri, znatiželjni i otvoreni za sve što vam škola nudi.

Za sve učenike, bez obzira na to jeste li prvašići ili već iskusniji, želim vam uspješnu i inspirativnu školsku godinu. Svaki izazov koji se pojavi pred vama prilika je za rast i učenje, a vaš trud, predanost i strast za znanjem bit će ključni za vaš uspjeh. Svi smo svjesni da ponekad put može biti težak, ali budite sigurni da su vaši nastavnici i roditelji ovdje da vas podrže i pomognu vam u svakom koraku.

Poštovani roditelji, vaša podrška i angažman temelj su uspjeha vaše djece. Hvala vam što ste uz njih, što pružate ljubav, podršku i motivaciju koja im je potrebna. Vaša uloga u obrazovanju djece je ključna, a vaš trud pomaže im da se razvijaju i uspijevaju.

Cijenjeni nastavnici, vaša uloga u obrazovanju i oblikovanju budućnosti naše djece je neprocjenjiva. Hvala vam na vašoj predanosti, strpljenju i inovativnom pristupu u nastavi. Vaš rad čini veliki utjecaj na živote naših učenika i cijele zajednice. Zajedno s vašim kolegama, doprinosite stvaranju okruženja u kojem učenici mogu rasti, učiti i razvijati se na najbolji mogući način.

Zajedno stvaramo zajednicu koja teži obrazovanju, rastu i napretku. Želim vam svima uspješnu školsku godinu, ispunjenu učenjem, radosti i zajedničkim uspjesima. Neka vam svaki trenutak u školi donese ponos i zadovoljstvo, jer znanje koje stječete je neprocjenjivo i predstavlja temelj vaše budućnosti.

Sretno vam svima u novoj školskoj godini. Budite ponosni na svoja postignuća, hrabri i uvijek se trudite biti najbolja verzija sebe.

Župan

Matija Posavec, mag.ing.

homecrossmenuchevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram Skip to content