Menu
Europska regija sporta 2022.
|
Visit Međimurje

Župan Matija Posavec čestitao rukovodstvu Ivanca Dan grada, istaknuvši gospodarske dosege

Datum objave: 19. lipnja 2024.

Rukovodstvo Grada Ivanca na čelu s gradonačelnikom Miloradom Batinićem, uz prisustvo brojnih uzvanika, održalo je svečanu sjednicu Gradskoga vijeća povodom Dana grada, u znaku 628. spomendana Ivanca. Svečanosti je prisustvovao predsjednik Republike Hrvatske Zoran Milanović, poželjevši građanima i vodstvu Grada mnogo uspjeha i u narednom razdoblju te još snažniji gospodarski uzlet, uz poruku da se bore za svoje interese, za svoja radna mjesta i svoje poslove. Domaćinima je dan njihova grada čestitao i župan Međimurske županije Matija Posavec, istaknuvši da je i Ivanec reprezentativni primjer uspjeha hrvatskoga sjevera.

Ivanec je uzor uređenog grada, po europskim standardima, grada izuzetne gospodarske razvijenosti, ali s jednom tako pažnjom prema okolišu, zelenilu i prema svim postignućima koje radite – poručio je Posavec.

„Iz širine područja aktivnosti vaših dobitnika javnih priznanja, zrcali se raznovrsnost sadržaja, a time i kvaliteta života koju osiguravate u svojoj sredini. Uz prijateljstvo koje veže Ivanec i Međimursku županiju, vežu nas dobitnici javnih priznanja na ovoj svečanosti, na kojoj je nagrađen i svećenik Tomislav Antekolović, dugogodišnji župnik u Murskom Središću“, rekao je župan Posavec, posebno naglasivši da je Ivanec uzor sredine uređene po europskim standardima, s osobitom pažnjom poklonjenom zaštiti okoliša, te grad izuzetne gospodarske razvijenosti.

Ivanečki gradonačelnik Milorad Batinić poručio je da će Grad i dalje ići dalje u smjeru razvoja industrije i gospodarstva: „To nam je jedna od osnovnih misao i vodilja i strateški cilj razvoja, zato što o razvijenom gospodarstvu ovise svi drugi ciljevi. Bez razvijenog gospodarstva, bez radnih mjesta, bez zadovoljnih i radnika i poslodavaca nema razvoja“, istaknuo je gradonačelnik Ivanca.

Fotografije: Sjever.hr

homecrossmenuchevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram Skip to content