Menu
Europska regija sporta 2022.
|
Visit Međimurje

Županijska smotra učeničkih zadruga pokazala raskoš kreativnih ideja mladih

Datum objave: 28. svibnja 2024.

Centar za odgoj i obrazovanje Čakovec organizator je nove Županijske smotre učeničkih zadruga, održane danas na Trgu Republike u Čakovcu, gdje su prikazana mnoga kreativna rješenja djece i mladih.  Smotra je ove godine okupila učeničke zadruge Čagionica Gimnazije Josipa Slavenskog Čakovec, Fijolica Centra za odgoj i obrazovanje, Klopotec Osnovne škole Gornji Mihaljevec, Kušlec Osnovne škole Kuršanec, Lafra Osnovne škole Domašinec, Pupoljak Osnovne škole Donja Dubrava, Reheki Osnovne škole Orehovica i zadruge Tinček iz Osnovne škole Sveti Martin na Muri.

Domaćini  iz Centra za odgoj i obrazovanje Čakovec  Smotru su priredili uz podršku Turističke zajednice Grada Čakovca i Međimurske županije, a ravnateljica ustanove organizatora Dragica Benčik je i ovom prilikom istaknula: „Da smo dosegnuli cilj Smotre, vidljivo je u svakoj sjajnoj ideji koji su nam i ove godine predstavili mladi zadrugari“, istaknula je Dragica Benčik te zahvalila na podršci.

Zamjenik župana Josip Grivec pohvalio je trud i rezultate te učenicima i mentorima poželio još mnogo uspješnih zadrugarskih projekata.

U danima u kojima Čakovec slavi svoje dane, gradonačelnica Ljerka Cividini je naglasila da su mladi zadrugari ukrasili grad svojim idejama i rješenjima, te im poručila da ostanu ustrajni i kreativni.

homecrossmenuchevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram Skip to content