Menu
Europska regija sporta 2022.
|
Visit Međimurje

Međimurski vinari otvorili podrume i srca posjetiteljima

Datum objave: 27. svibnja 2024.

U završnici 23. Urbanova, proteklog vikenda brojni Međimurci i Međimurke te posjetitelji iz cijele Hrvatske i susjednih zemalja uživali su u dijelu manifestacije u kojem su naši vinari otvorili vrata svojih podruma, ali i srca posjetiteljima. Otvoreni podrumi godinama uspješno spajaju turiste i ljubitelji vinske kapljice s vinarima te je ponuda različitih sadržaja, uz degustacije, iz godine u godinu sve bolja.

Ljubitelji vina mogli su kušati najbolja vina Europe na međimurskoj vinskoj cesti, a u svakom podrumu, domaćini su pripremili i prigodne sadržaje uz glazbu.

Najbolja vina, zanosni okusi lokalnih jela pripremljenih s ljubavlju i pažnjom te atmosfera puna zabave čekali su sve posjetitelje tijekom Dana otvorenih podruma te je putovanje vinskom cestom bio uistinu osobit enogastronomski doživljaj. 

Vrata podruma otvorile su vinarije Cmrečnjak, Dvanajščak-Kozol, Hažić, Horvat, Kerman, Kocijan, Kojter, Kossi,  Medenjak, Novak, Preiner, St. Jerome i Štampar.

homecrossmenuchevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram Skip to content