Menu
Europska regija sporta 2022.
|
Visit Međimurje

Umirovljenici Čakovca proslavili useljenje u preuređene prostorije u Perivoju Zrinskih

Datum objave: 18. svibnja 2024.

Članovi Udruge umirovljenika Grada Čakovca danas su prigodnim programom i druženjem proslavili preseljenje u svoje nove prostorije, kod trafostanice u Perivoju Zrinskih. U najljepšem dijelu grada, s pogledom na palaču Zrinskih, umirovljenici će se okupljati te nizati svoje aktivnosti po kojima su dobro znani u našoj sredini. Gotovo da nema manifestacije u koju se ne uključe te predstave javnosti kao i te kako poletan dio naše zajednice.

Predsjednica Udruge Franciska Ćetković zahvalila je Međimurskoj županiji i Gradu Čakovcu na kontinuiranoj podršci i poštovanju koju na taj način iskazuju sugrađanima treće životne dobi. „Ovaj prostor bit će otvoren za sve naše umirovljenike, mjesto druženja, dogovora i provođenja raznih aktivnosti, za članove naše udruge ali i udruga umirovljenika iz čitavog Međimurja,“ rekla je predsjednica Udruge te zahvalila i Štefaniji Damjanović predsjednici Gradskog kotara- Zapad na angažmanu pri realizaciji ovog projekta.

Župan Međimurske Županije Matija Posavec i gradonačelnica Grada Čakovca Ljerka Cividini poželjeli su umirovljenicima mnogo ugodnih druženja u novouređenim prostorima, te uputili zajedničku zahvalu na doprinosu kojim su obogaćivali naše društvo kao i na aktivnostima koje daruju zajednici, pokazujući koliko zrelo doba života može biti produktivno i ispunjeno radošću.

homecrossmenuchevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram Skip to content