Menu
Europska regija sporta 2022.
|
Visit Međimurje

Korisnici Doma za starije i nemoćne osobe u Čakovcu uživali u programu povodom Dana obitelji

Datum objave: 15. svibnja 2024.

Dan obitelji, koji se u cijelom svijetu obilježava 15. svibnja, korisnicima Doma za starije i nemoćne osobe Čakovec donio je danas osobito lijep ugođaj jer je rukovodstvo ustanove organiziralo zanimljiv sadržaj u čast Dana obitelji i njegove simbolike sadržane u povezanosti i sigurnosti. U Obiteljskom centru – podružnici Međimurske županije osmislili su interaktivne radionice za korisnike, a učenici Srednje škole Čakovec su izveli glazbeni program te raspjevali korisnike. Druženje na terasi Doma za starije i nemoćne osobe pjesmom je privuklo i prolaznike koji su zastajkivali i sami postajući dio ovog toplog susreta.

Ravnateljica Doma Suzana Belović poželjela je gostima i uzvanicima dobrodošlicu i ugodno druženje, istaknuvši da je ovo ustanova u kojoj 'stanuje' jedna velika i vrlo povezana obitelj. S ponosom su korisnici izložili i dio svojih rukotvorina, nastalih u sklopu redovnih aktivnosti.

S korisnicima Doma družili su se i zamjenik župana Međimurske županije Josip Grivec, gradonačelnica Čakovca Ljerka Cividini, kao i ravnateljica Zavoda za socijalni rad Čakovec Alenka Bilić, te voditeljica Obiteljskog centra – podružnice Međimurske županije Lidija Vinković.

Zajednica je duhovno jaka onoliko koliko je kadra skrbiti o svojim starijima i nemoćnima, a i ovo druženje je pokazalo koliko poštovanje u društvu uživaju naši sugrađani treće životne dobi.

homecrossmenuchevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram Skip to content