Menu
Europska regija sporta 2022.
|
Visit Međimurje

Mještanima na dar Raspjevani Vuzem v Selnici

Datum objave: 2. travnja 2024.

Općina Selnica je svojim sumještanima i na ovaj uskrsni ponedjeljak darovala priredbu i ugodno blagdansko druženje.  Raspjevani Vuzem u Selnici tradicionalna je glazbena priredba u ovom kraju koja redovito okupi veliki broj mještana, a u ponedjeljak su je u dvorani Osnovne škole vodili Toni Eterović, skladatelj, aranžer i producent, te Branko Uvodić, popularni televizijski voditelj.

Publika je bila oduševljena izvedbama Mirka Švende Žige, Etnodua Goga i Željko, Blanke Tkalčić, Marije Küpper Jambrošić, Anite Huđek, Chriztel Renae Aceveda, Tamubraškog sastava Frikovi, Martine Sabljak, Ljube Vukovića, Ženskog vokalnog sastava Sveti Marko, Ivane Tkalec i Marije Magdalene Kočila, fra Miroslava Petraca i Victorije Brezarić.

Ovogodišnji blagdanski koncert u Selnici pratili su i župan Međimurske županije Matija Posavec te potpredsjednik Skupštine Međimruske županije Ivica Baksa.

Raskošna priredba u dvorani Osnovne škole bila je prava glazbena poslastica za sve ljubitelje kvalitetnih izvedbi, a njezina vrijednost ogleda se i u okupljanju susjeda i prijatelja o velikom blagdanu te slavljenju Uskrsa na najljepši način – pjesmom.

homecrossmenuchevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram Skip to content