Menu
Europska regija sporta 2022.
|
Visit Međimurje

Prekidaju se testiranja na SARS-CoV-2 na parkiralištu u Svetojelenskoj cesti u Čakovcu

Datum objave: 29. ožujka 2024.

Zavod za javno zdravstvo Međimurske županije obavještava građane da se obustavlja uzimanje uzoraka za testiranje na SARS-CoV-2 na dosadašnjoj lokaciji, na parkiralištu nadomak bolnice, u Svetojelenskoj cesti u Čakovcu. Niska pojavnost koronavirusne bolesti tijekom duljeg vremenskog razdoblja i na našem području, uvjetuje smanjenje potrebe za testiranjem te se ovaj zdravstveni punkt za uzimanje uzoraka od 1. travnja 2024. godine ukida.

Ukoliko potreba za testiranjem postoji, liječnici obiteljske medicine pacijente moraju naručiti na testiranje (eNaručivanje), prema dostupnim terminima“, pojašnjava ravnateljica Zavoda za javno zdravstvo Međimurske županije prim. Marina Payerl-Pal, dr. med., spec., dodavši da će se u takvim slučajevima uzorci uzimati u Mikrobiološkom laboratoriju Zavoda, u dosad uobičajenim terminima: ponedjeljkom, srijedom, petkom i subotom u 7:30.

homecrossmenuchevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram Skip to content