Menu
Europska regija sporta 2022.
|
Visit Međimurje

Rođendanski koncert Ansambla Pučpuljike oduševio publiku

Datum objave: 17. ožujka 2024.

Dvorana Srednje škole Čakovec sinoć je bila centar glazbe i plesa zahvaljujući  rođendanskom programu koji su članice Ansambla Pučpuljike priredile domaćoj publici. 

Dobar glas o zlatnim glasnicama Pučpuljika odavno se proširio Hrvatskom pa su i njihova gostovanja sve učestalija. Jednako su uspješne bile i u nizu zborskih natjecanja u koja su se uključivale, a djeluju tek pet godina. 

Upravo je obljetnica bila povod novom druženju Ansambla Pučpuljike sa svojom publikom kojoj su darovale raskošne izvedbe na ovom rođendanskom koncertu koji su uveličali i gosti slavljenica - dječji zbor te dramska sekcija, a energičnom izvedbom publiku su na noge podignuli i plesači Plesnog studija Korak.

Radujemo se novim glazbenim izazovima i nastavljamo dalje otkrivati što nas na našem putu čeka. Imamo mnogo planova i želja, ali i energije da ih ostvarimo, poručile su Pučpuljike pa -  zapjevale.

homecrossmenuchevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram Skip to content