Menu
Europska regija sporta 2022.
|
Visit Međimurje

Međunarodni turnir u judu „Zrinski open“ okupio više od 600 natjecatelja

Datum objave: 10. veljače 2024.

U organizaciji Hrvatskog judo saveza i Judo kluba Zrinski Čakovec, Čakovec je bio domaćin drugog međunarodnog turnira u judu koji je okupio više od 600 natjecatelja iz 60 klubova.

Dvorana Graditeljske škole Čakovec bila je poprište borbi i sportskog duha, u kojoj je vladala atmosfera koja će se zasigurno dugo pamtiti. Međunarodni turnir okupilo je natjecatelje iz Hrvatske, Austrije, Slovenije, Mađarske, Njemačke, Latvije, Rumunjske, Srbije, Bosne i Hercegovine te Bugarske, čineći ga jednim od većih događaja u judo sportu. Natjecatelji su se natjecali u četiri uzrasne kategorije: U-10, U-12, U-14 i U-16, demonstrirajući svoju vještinu, hrabrost i predanost sportu pred mnogobrojnom publikom.

Otvorenju turnira "Zrinski open" u Graditeljskoj školi Čakovec, prisustvovao je zamjenik župana Međimurske županije Josip Grivec, koji je otvorio turnir te svim natjecateljima poželio mnogo uspjeha, ali i sklapanje novih prijateljstava.

homecrossmenuchevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram Skip to content