Menu
Europska regija sporta 2022.
|
Visit Međimurje

Gradonačelnica Cividini i zamjenik župana Grivec obišli dežurne službe

Datum objave: 1. siječnja 2024.

Nakon dočeka na čakovečkom Trgu Republike gradonačelnica Grada Čakovca Ljerka Cividini, zajedno sa zamjenikom župana Međimurske županije Josipom Grivecom obišla je javne službe koji su radile tijekom novogodišnje noći. 

Obilazeći i čestitajući Novu godinu dežurnim službama, s prisutnim djelatnicima rezimirala se novogodišnja noć, ali i cijela protekla godina. Obišli su Centar 112, Policijsku upravu međimursku, Javnu vatrogasnu postrojbu Čakovec, Zavod za hitnu medicinu Međimurske županije, te odjele pedijatrije i rodilišta Županijske bolnice Čakovec. 

U Centru 112 dočekali su ih voditelj službe Ladislav Söke, voditelj ŽC 112 Marijan Pongrac, te dežurni u smjeni, Radovan Kuzmić i Davor Soldat. U OKC-u međimurske policije gradonačelnicu i zamjenika župana ugostili su voditelj smjene Dragan Golubić, pomoćnik voditelja Kristijan Vincek te šef smjene PPRP Čakovec Josipa Šarić. U Javnoj vatrogasnoj postrojbi Čakovec pak su ih dočekali zapovjednik Mladen Kanižaj, voditelj smjene Stjepan Herman, operativni dežurni Marijan Kovačić, voditelj grupe Rajko Bogdan, voditelj odjeljenja Zdravko Orehovec, prvi vozač Renato Matoša, drugi vozač Dario Mesarić i vatrogasac Dubravko Cvetko. U zdravstvenim ustanovama gradske i županijske dužnosnike dočekali su dežurni liječnici te medicinske sestre. 

Gradonačelnica Cividini i zamjenik Grivec zahvalili su se svim zaposlenicima javnih ustanova na tome što skrbe za našu sigurnost i zdravlje, ne samo u novogodišnjoj noći već tijekom cijele godine. U novoj 2024. godini zaželjeli su im puno sreće i zdravlja, ali i manje intervencija.

Inače, novogodišnja je noć protekla relativno mirno, uobičajeno za ovo doba godine te nije bilo većih intervencija. U ranim jutarnjim satima još nije bila rođena prva ovogodišnja međimurska beba, no darovi za nju su spremni!

Izvor: Grad Čakovec

homecrossmenuchevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram Skip to content