Menu
Europska regija sporta 2022.
|
Visit Međimurje

Završena i obnova područnog školskog odjela u Gardinovcu

Datum objave: 29. prosinca 2023.

Obnovom područnog školskog odjela u Gardinovcu te uređenjem kuhinje i moderniziranjem te zamjenom sustava grijanja, uspješno je završen još jedan projekt u obrazovanju u Međimurju. Investicijom Međimurske županije i Općine Belica, u Područnoj školi u Gardinovcu postavljena je toplinska izolacija, obnovljena fasada zgrade, te izvršena  zamjena sustava grijanja, što je podrazumijevalo i instaliranje novog bojlera. Također, uređena je školska kuhinja te ugrađeni novi kuhinjski elementi.

Zahvatima je omogućen znatno viši standard te komfor i bolji uvjeti učiteljima i učenicima, dok će zamjena energetskih sustava donijeti uštede na grijanju. Međimurskoj županiji iznimno su važna i ulaganja u male, područne školske odjele diljem Međimurja, jer svaki od njih predstavlja važan segment u razvoju zajednice te pridonosi kvaliteti života.

Područnu školu Gardinovec trenutno pohađa 45 učenika kojima je završetkom ovog projekta osigurana visoka razina komfora. I u godini pred nama, ulaganje u obrazovanje bit će visoko na listi županijskih prioriteta što potvrđuju kontinuirana ulaganja s ciljem postizanja najboljih mogućih  uvjeta za obrazovanje.

homecrossmenuchevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram Skip to content