Menu
Europska regija sporta 2022.
|
Visit Međimurje

Raskošni program novog Božićnog koncerta legedarnog Zbora „Josip Vrhovski“ Nedelišće

Datum objave: 18. prosinca 2023.

Božićni koncert u Nedelišću, održan u nedjelju, ponovo je do posljednjeg mjesta ispunio dvoranu Atona, ispunivši srca svim ljubiteljima kvalitetne glazbe i nezaboravnih izvedbi. Božićni koncert legendarnog Zbora „Josip Vrhovski“ Nedelišće te njihovih gostiju odavno je postao centralna adventska priredba u našem kraju, ali čiji odjeci dopiru daleko izvan Međimurja. Po ravnanjem maestra Branimira Magdalenića pjevačice i pjevači Zbora „Josip Vrhovski“ pokazali su da je svaka nagrada kojom su ovjenčani tijekom godina, kao i renome Božićnog koncerta, i te kako opravdana.

Ova zlatna tradicija niže se već 24 godine na ponos pokrovitelja – Općine Nedelišće i Međimurske županije – te na ponos Nedelišćana i svih Međimurki i Međimuraca. Novo, raskošno izdanje koncerta pred publiku je izvelo omiljene operne pjevače, rodom iz Međimurja, baritona Armanda Puklavca, iz Gornjeg Mihaljevca, koji niz godina gradi vrlo uspješnu karijeru u velikim opernim kućama, te sopranisticu Katarinu Toplek Horvat iz Pušćina, također uspješnu akademsku glazbenicu i uvijek dragu gošću u Nedelišću. Uz naše sjajne operne pjevače, nastupile su i popularne sestre Husar, Ivana i Marija.

Iako su se u repertoaru prigodno nizale božićne i klasične skladbe, to na Božićnom koncertu u Nedelišću nikada ne znači istu priču, već naprotiv – nudi sasvim nov doživljaj koji ostaje odzvanjati dušama posjetitelja.

Fotografije: eMedjimurje

homecrossmenuchevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram Skip to content