Menu
Europska regija sporta 2022.
|
Visit Međimurje

Oldtimer klub Međimurje Čakovec unio blagdansku radost u Međimursku zakladu solidarnosti Katruža

Datum objave: 7. prosinca 2023.

Kako izgleda briga za zajednicu u kojoj djeluju novim su primjerom pokazali članovi Oldtimer kluba Međimurje Čakovec koje je danas primila upraviteljica Međimurske zaklade solidarnosti Katruža Petra Vadlja, te uz tajnicu Zaklade Danicu Holcinger zahvalila na donaciji od 700 eura namijenjenih liječenju i rehabilitaciji ljudi iz našega kraja, osobito djece, kojima Katruža u najvećem broju pomaže.

Na blagdan svetoga Nikole i u svjetlu simbolike sveca – zaštitnika djece, vrijednu donaciju Katruži predali su u ime udruge njezin predsjednik Marijan Rešetar, te dugogodišnji član Dragutin Barlek, uspješan poduzetnik, svjetski putnik i veliki poklonik Katruže.

Kako su istaknuli, Oldtimer klub Međimurje okuplja više od 400 zaljubljenika u stara vozila i dobro su poznati diljem Međimurja s obzirom da se neumorno odazivaju brojnim manifestacijama na kojima redom plijene veliku pažnju posjetitelja. Svake godine pred božićne blagdane članovi Oldtimer kluba prikupe novac te ga srcem daruju u humanitarne svrhe. Ove godine vrijednu novčanu donaciju odlučili su darovati Katruži, kojoj su davno poklonili svoja srca jer im je misija ista – da što manje djece i odraslih trpi zbog bolesti te da im se olakša put prema ozdravljenju ili poboljšanju zdravstvenog stanja.

Upraviteljica Zaklade istaknula je da su članovi Oldtimer kluba Međimurje Čakovec i ovim primjerom pokazali kako srce Međimuraca kuca za Katružu te da istinski podržavaju njezinu ulogu u društvu.

homecrossmenuchevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram Skip to content