Menu
Europska regija sporta 2022.
|
Visit Međimurje

5. prosinca - Međunarodni dan volontera

Datum objave: 5. prosinca 2023.

Međunarodni dan volontera proglasila je Opća skupština Ujedinjenih naroda 1985. godine i od tada se svake godine obilježava 5. prosinca, kako bi se istaknuo doprinos volonterki i volontera ekonomskom i društvenom razvoju, na lokalnoj, nacionalnoj i međunarodnoj razini.

Volonterke i volonteri nesebično pomažu 365 dana u godini. Često društvo sve ono što čine uzima zdravo za gotovo i ne primjećuje sve ono dobro što volonterke i volonteri daju pojedincima kojima pomažu i  svojoj zajednici.

Mala grupa ljudi može napraviti veliku, pozitivnu promjenu u svijetu. Zato svima vama koji kroz godinu pokrećete promjene u našem društvu, pomažete potrebitima, čuvate, štitite, nesebično odvajate svoje vrijeme i činite našu zajednicu boljom - od srca kažemo VELIKO HVALA.

Drage volonterke, dragi volonteri, hvala vam što činite našu zajednicu i svijet boljim mjestom! Hvala vam što pružate ruku pomoći i otvarate svoje srce puno topline i brige za vama neznane, ali ipak vama važne ljude.

Svim volonterkama i volonterima želimo sretan Međunarodni dan volontera!

homecrossmenuchevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram Skip to content