Menu
Europska regija sporta 2022.
|
Visit Međimurje

Nagrada Zavodu za javno zdravstvo  Međimurske županije za promicanje zdravih životnih navika

Datum objave: 3. prosinca 2023.

Zavod za javno zdravstvo Međimurske županije dobitnik je nagrade #BeCroactive osvojene na natječaju Ministarstva turizma i sporta, u kategoriji Radno mjesto. 

Na svečanosti u Osijeku nagradu su primile ravnateljica ustanove prim. Marina Payerl Pal, dr. med., te Diana Uvodić Đurić, dr. med., i Renata Kutnjak Kiš, dr. med.

Glavni cilj ovih nagrada je odati priznanje onima koji šire poruku Europskog tjedna sporta #BeActive i koji su se u protekloj godini istaknuli u promicanju tjelesne aktivnosti i bavljenja sportom u Republici Hrvatskoj, što djelatnici Zavoda zasigurno jesu. 

Neumornim osmišljavanjem i provođenjem programa kojima promiču redovito kretanje kao osnovni preduvjet zdravlja, stručni tim Zavoda za javno zdravstvo Međimurske županije pomogao je brojnim građanima te je njihov rad prepoznat i na nacionalnoj razini. Europski tjedan sporta inicijativa je Europske komisije s ciljem osvještavanja građana o važnosti bavljenja tjelesnom aktivnošću, a u Međimurju je snažno zaživjela upravo zahvaljujući ZZJZ-u.

Fotografije: Zavod za javno zdravstvo Međimurske županije

homecrossmenuchevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram Skip to content