Menu
Europska regija sporta 2022.
|
Visit Međimurje

Glasajte za projekte Međimurske županije na portalu jutarnji.hr

Datum objave: 15. rujna 2023.

Do 20. rujna Međimurke i Međimurci, te svi simpatizeri naše Županije, mogu putem portala jutarnji.hr  glasati za projekte koji se u završnici bore za titulu najboljeg županijskog EU projekta. Na listi su i projekti Međimurske županije te vas pozivamo da odvojite trenutak i svoj glas date našim projektima.

Radi se o sljedećim projektima iz Međimurske županije koji su ušli u finale: Adrionet, Circle, ITEO – popularizacija STEM-a u Međimurju, te projekt Eco Bridge.

U završnicu izbora ušlo je 39 projekta koji se bore za titulu najboljeg županijskog EU projekta. Izbor četvrtu godinu zaredom provode Hanza Media, Hrvatska zajednica županija, portal župan.hr i Ured Europskog parlamenta u Hrvatskoj uz pokroviteljstvo Ministarstva regionalnog razvoja i fondova Europske unije.

Stručno povjerenstvo bira pobjednike u četiri kategorije: doprinos znanosti i inovacijama, doprinos lokalnoj i regionalnoj zajednici, doprinos prekograničnoj suradnji te doprinos poduzetništvu, no svog favorita mogu birati i čitatelji navedenog portala i ovo je prilika da damo svoj prilog da se glas o uzletu Međimurske županije što dalje čuje.

Potražite na popisu finalista projekte iz naše Županije i kliknite za – Međimurje – najuspješniju hrvatsku regiju u privlačenju sredstava Europske unije.

Za najbolji EU projekt možete glasati OVDJE.

homecrossmenuchevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram Skip to content