Menu
Europska regija sporta 2022.
|
Visit Međimurje

Mlada hrvatska nogometna reprezentacija boravila u Međimurju na međunarodnom prijateljskom turniru

Datum objave: 12. rujna 2023.

Uoči današnje utakmice između mlade hrvatske nogometne reprezentacije sa Saudijskom Arabijom, na stadionu u Nedelišću s našim igračima te njihovim trenerom Robertom Jarnijem, proslavljenim nogometašem porijeklom iz Međimurja, susreo se župan Međimurske županije Matija Posavec, poželjevši im sreću u sportskim susretima.

Susretu s U-18 reprezentacijom, te stručnim stožerom prisustvovali su i načelnik Općine Nedelišće Nikola Novak, član Izvršnog odbora Hrvatskog nogometnog saveza Mate Kljajić i predsjednik Međimurskog nogometnog saveza Kristijan Antolović.

Župan Posavec je s izbornikom U-18 reprezentacije Jarnijem razgovarao o stanju i ulaganjima u nogometnu infrastrukturu u našem kraju te perspektivama međimurskog nogometa, pri čemu je Jarni ponudio i osobnu pomoć u komunikaciji s HNS-om.

Član Izvršnog odbora Nogometnog kluba Međimurje Antun Jukić proslavljenom negdašnjem reprezentativcu Robertu Jarniju uručio je karticu Prijatelj kluba.

Mlada reprezentacija Hrvatske u sklopu ovog prijateljskog međunarodnog turnira, uz današnju utakmicu sa Saudijskom Arabijom, ogledala se i reprezentacijama Poljske i Austrije na utakmicama u Kotoribi i Čakovcu.

homecrossmenuchevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram Skip to content