Menu
Europska regija sporta 2022.
|
Visit Međimurje

Napreduju radovi na sanaciji zgrade Feštetić i dvjema ambulantama bivšeg Doma zdravlja

Datum objave: 15. kolovoza 2023.

Radovi na rekonstrukciji krovišta i sanaciji pročelja na zgradi Feštetić koja se nalazi u sklopu Županijske bolnice Čakovec te zgradama bivšeg Doma zdravlja odvijaju se prema zadanom planu, te će do početka mjeseca rujna oni biti završeni.

Trenutno se na zgradama bivšeg Doma zdravlja dovršavaju vanjski zidovi i pročelja kako bi se krenulo s bojanjem, a završeni su radovi na krovištu. Radovi na izmjeni krovišta na zgradi Feštetić u punom su jeku - skinut je crijep i podaskano je krovište, te će se u narednim danima krenuti s postavljenjem novog crijepa.

Vrijednost radova iznosi oko 580 tisuća eura, a  u cijelosti se financiraju iz Fonda solidarnosti Europske unije, završetkom radova ambulante bivšeg Doma zdravlja koje se nalaze u centru Grada Čakovca poprimit će novo i ljepše ruho, dok se zgrada Feštetića i na ovaj način priprema kako bi postala budući Centar palijativne skrbi. 

homecrossmenuchevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram Skip to content