Menu
Europska regija sporta 2022.
|
Visit Međimurje

Obiteljski EU dan Međimurske županije okupio veliki broj posjetitelja

Datum objave: 8. srpnja 2023.

Danas su sadržajnim programom Obiteljskog EU dana Međimurska županija i Europe direct Čakovec nastavili program obilježavanja desete obljetnice ulaska Republike Hrvatske u Europsku te u Perivoju Zrinskih okupio velik broj posjetitelja. Obiteljski koncept programa omogućio je zabavu i djeci i odraslima, a više stotine mališana i njihovih roditelja uživalo je u sadržajima namijenjenima njihovoj dobi. Najmlađi su svu energiju usmjerili na svladavanje zračnih tobogana, a oni stariji uključili su se u Thinker Labs STEM radionice.

Roditelji su imali prigodu iskušati znanje o EU-a na infotočki Europe directa te osvojiti nagrade, a „europske zvjezdice“, rasute gradskim parkom, pronalazačima su također donosile poklone.

Od ulaza u Perivoj Zrinskih iz smjera centra grada do bastiona postavljena je i izložba ilustracija nazvana Što EU znači za moj svakodnevni život?, koja je također pobudila veliki interes i koja se može razgledati do 15. srpnja.

homecrossmenuchevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram Skip to content