Menu
Europska regija sporta 2022.
|
Visit Međimurje

Kvalitetno i zabavno provođenje ljetnih praznika – otvoren 8. ''Let's play sport camp''

Datum objave: 27. lipnja 2023.

''Let's play sport camp'' za djecu već se tradicionalno posljednjih 8 godina održava u Međimurju, u Termama sveti Martin. Završetkom školske godine brojne djevojčice i dječaci kreću s aktivnim provođenjem ljetnih praznika, upravo su sportski kampovi mjesto gdje se djeca upoznavanju sa sportskim načinom života, ali su i primjer kvalitetne suradnje za sigurno, zdravo i zabavno odrastanje naših najmlađih.

Više od 200 djece iz čitave Hrvatske će se u narednom tjednu okušati u brojnim sportovima – nogometu, košarci, rukometu, stolnim tenisu, tenisu, gimnastici i odbojci, i sve to pod vodstvom iskusnih trenera. Također, uživat će u brojnim zabavnim i edukativnim sadržajima. A upravo je takav oblik organiziranog, kvalitetnog i zabavnog provođenja dijela ljetnih praznika jedan od omiljenih izbora djece.

Otvorenju kampa nazočio je župan Međimurske županije Matija Posavec koji je djevojčicama i dječacima poželio dobrodošlicu u Međimurje i ugodan boravak u Europskoj regiji sporta nabrojavši naše uspješne sportaše „Želim vam da iz Međimurja ponesete puno prijateljstava, osmjeha i lijepih uspomena za cijeli život.“

Sudionicima kampa obratili su se direktor kampa Dino Klaić, direktor Turističke zajednice Općine Sveti Martin na Muri David Novinščak i voditelj prodaje Terme sveti Martin Goran Perčić, poželjevši im puno sportskog uspjeha, ali i trenutaka ispunjenih radošću i smijehom. 

homecrossmenuchevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram Skip to content