Menu
Europska regija sporta 2022.
|
Visit Međimurje

Međimurski maturanti završili slavlje velikim mimohodom Čakovcem

Datum objave: 26. svibnja 2023.

Još jedna generacija međimurskih maturanata završila je svoje slavlje u novom izdanju Coolijade te se predstavila tradicionalnim mimohodom Čakovcem 26. svibnja. U programu priređenom maturantima na Sportsko-rekreacijskom centru Mladost izabrani su najbolji predstavnici generacije kao i najrazred.

Najmaturantica je Stela Lovrec učenica 3.k razreda iz Gospodarske škole kojoj je nagradu uručio gradonačelnik Grada Mursko Središće Dražen Srpak. Ovogodišnji najmaturant je Karlo Beličanec iz 4.a razreda iz Gimnazije Josipa Slavenskog Čakovec kojemu je nagradu uručila predstavnica grada Preloga. Grad Čakovec osigurao je nagrade za razrede odjele najmaturanice i najmaturanta, a nagradu im je predao Igor Mesarić, voditelj odsjeka za društvene poslove grada Čakovca.

 Najorginalniji razred je 4. C iz Gimnazije Josipa Slavenskog Čakovec kojem je nagradu uručila pročelnica Upravnog odjela za obrazovanje kulturu i sport Međimurske županije Nives Kolarić-Strah.

Ovogodišnji domaćin Dana maturanata – Coolijade 2023 bila je Gospodarska škola Čakovec koji su uz Policijsku upravu međimursku sudjelovali u organizaciji.

Svim međimurskim maturantima želimo puno uspjeha i sreće u nadolazećim životnim izazovima!

Fotografije: Međimurska županija / Zlatko Vrzan

homecrossmenuchevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram Skip to content