Menu
Europska regija sporta 2022.
|
Visit Međimurje

Održana edukacija na temu izmjena i dopuna Zakona o općem upravnom postupku

Datum objave: 19. svibnja 2023.

U organizaciji Državne škole za javnu upravu, Međimurska županija bila je domaćin dvodnevnog edukativnog programa namijenjenog svima koji se u svojoj poslovnoj svakodnevici susreću s primjenom Zakona o općem upravnom postupku. Uz trenerice Iris Rožmarić te Anu Vlah čak 22 sudionika ovih interaktivnih radionica osnaženo je za nove susrete sa ZUP-om u praksi u cilju još efikasnije javne uprave na korist građana.

Polaznicima ovog edukativnog programa na raspolaganju su bile i informativne brošure vezane uz provedbu ZUP-a te razvoj i implementaciju ZUP IT sustava razvijene u projektima Ministarstva pravosuđa i uprave, te dragocjena interakcija uz rješavanje primjera iz prakse uz podršku trenerica.

Sudionici su svjedočili o visokoj učinkovitosti radionica s kojih znanja prenose u svoje urede u ustanovama ili jedinicama lokalne samouprave iz čijih jedinstvenih upravnih odjela je došao i najveći broj polaznika. 

homecrossmenuchevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram Skip to content