Menu
Europska regija sporta 2022.
|
Visit Međimurje

Po 6. put održan Polumaraton Zrinskih koji je okupio više od 800 sudionika

Datum objave: 23. travnja 2023.

U okviru obilježavanja Dana Međimurske županije točno u 9 sati u Zrinsko-Frankopanskoj ulici u Čakovcu startala je utrka građana na 5 kilometara i 6. Polumaraton Zrinski(h) od 21.0975 kilometara. Oko 700 trkača prošlo je svim dijelovima grada prema cilju na Tru Republike.

Organizator utrke je Atletski klub „Međimurje“ Čakovec, a u osiguranje staze uključila se Policijska uprava međimurska i Javna vatrogasna postrojba Čakovec.  

Osim utrka na 21 kilometar koju je istrčalo oko 300 trkača, održana je utrka za građane na 5 kilometara u kojoj je sudjelovalo oko 400 trkača, kao i utrka za vatrogasce, a novitet u polumaratonu bila je utrka Team building race na kojoj je sudjelovala i ekipa Međimurske županije.

Pobjednici su svi sudionici, a u cilj su najbrže ušli: na 21 km Andrej Hladnik (AK Varaždin) i Jasmina Ilijaš (TK marathon 95) dok su na 5 km najbrži bili Neven Čorko (AK Rudolf Perešin) i Simona Jambrošić (AK Varaždin)

 Čestitke svim sportašicama, sportašima, volonterima, organizatorima koji su bili dijelom sportskih događaja i time još jednom pokazali da Međimurje podržava sport i da smo zasluženo Europska regija sporta.

homecrossmenuchevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram Skip to content