Menu
Europska regija sporta 2022.
|
Visit Međimurje

Međimurje domaćin 17. Međunarodnog karate turnira Cro Cup 2023.

Datum objave: 22. travnja 2023.

Čak 486 mladih karatista iz Hrvatske, Slovenije, Mađarske i Ukrajine okupilo se u  sportskoj dvorani osnovne škole Mala Subotica, na 17. Međunarodnom karate turnir „Cro Cup 2023“. Turnir u organizaciji Karate klub Globus i Karate klub Mala Subotica podržale su Općina Mala Subotica i Međimurska županija. Dobrodošlicu u Međimurje i nekoliko riječi podrške uoči otvorenja natjecateljima su uputili pročelnica Upravnog odjela za civilno društvo i ljudska prava Međimurske županije Maja Odrčić Mikulić tenačelnik općine Valentino Škvorc koji je otvorio natjecanje.

Natjecanja se održavaju u katama i borbama, a glavni sudac turnira je Miroslav Lončar.

Karate je sport koji je od Svjetske zdravstvene organizacije prihvaćen kao terapeutska disciplina, ali i najkompletniji kreativni sport, danas sve više privlači mlade i djecu. Upravo je karate jedinstven sport koji treniraju i djevojčice i dječaci, sport koji razvija mentalni i fizički balans, povjerenje, sigurnost i poštovanje.

homecrossmenuchevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram Skip to content