Menu
Europska regija sporta 2022.
|
Visit Međimurje

Prelog u cvijeću – otvoren 21. Sajam cvijeća

Datum objave: 21. travnja 2023.

U petak, 21. travnja u Prelogu, na trgu Franje Tuđmana,  otvoreno je 22. izdanje Sajma cvijeća u organizaciji preloške Turističke zajednice i Grada, još jedan u nizu sadržaja koji se odvija u sklopu proslave Dana Međimurske županije.

Na Sajmu, koji je otvoren do nedjelje, 23. travnja, predstavlja se gotovo 50 izlagača od kojih veliki broj s domaćih poljoprivrednih gospodarstava, te je posjetiteljima ponuđen bogat spektar iz asortimana ukrasnog bilja.

Otvorenju 22. Sajma cvijeća uz brojne posjetitelje prisustvovali su zamjenik župan Međimurske županije Josip Grivec, predsjednik Skupštine Međimurske županije Dragutin Glavina, gradonačelnik grada Preloga Ljubomir Kolarek, savjetnica za turizam gradonačelnika grada Preloga Sandra Herman, a svečanost je uveličao Dječji vrtić „Vesela loptica”; Dječji vrtić „Fijolica” i područni uredi “Fijolice” iz Draškovca i Cirkovljana; Plesno-scenska skupina, Pjevački zbor te tamburaški sastav ‘Miris čempresa’ Udruge umirovljenika Prelog te Udruga Kalinka, a za završnicu je održan koncert jazz benda Scidefility Orchestra iz Čakovca.

Manifestaciju i ove godine prati bogat zabavni program uz uključivanje učenika Srednje škole Prelog i Gospodarske škole Čakovec.

Fotografije: Studio Vipro

homecrossmenuchevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram Skip to content