Menu
Europska regija sporta 2022.
|
Visit Međimurje

Sportski susreti umirovljenika Međimurske županije u Gornjoj Dubravi okupili više od dvjesto umirovljenika

Datum objave: 20. travnja 2023.

Više od dvjesto umirovljenika iz cijele županije okupilo se u srijedu, 19. travnja 2023. godine, na Sportskim susretima umirovljenika Međimurske županije, koje je organizirala Matica umirovljenika Međimurske županije.

Članovi brojnih međimurskih podružnica okupljenih u Maticu, natjecali su se u šahu, pikadu, visećoj kuglani i kartanju bele. Više od  dvjesto ljudi treće životne dobi, okupljenih u 56 ekipa, pokazali su da im radost druženja nije strana ni u trećoj životnoj dobi. Sportski susreti umirovljenika nastavljaju se tijekom travnja i svibnja natjecanjima u drugim disciplinama.

Predsjednica Matice umirovljenika Međimurske županije Nada Lovrec zahvalila je Međimurskoj županiji na podršci te nizu mjera kojima olakšava život umirovljenika, te pohvalila aktivne članove ove najmasovnije asocijacije u našem kraju.

Umirovljenicima je svake godine drag gost njihovih susreta župan Međimurske županije Matija Posavec koji im je i ovoga puta poželio dobro zdravlje i sreću u natjecanjima „Podupiremo niz vaših aktivnosti, od izletničkih do sportskih, kako bismo pomogli da se što češće okupljate i druženjem uveseljavate svoju svakodnevicu. Lijepo je vidjeti koliko entuzijazma ulažete i u ovaj susret, pružajući primjer mlađima“, rekaoje župan Posavec.

homecrossmenuchevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram Skip to content