Menu
Europska regija sporta 2022.
|
Visit Međimurje

Da Katruža Međimurske županije cvjeta dalje

Datum objave: 20. travnja 2023.

„ Tu dobri su ljudi i vredni je kraj, fijolica tu cvete i deši kak raj, i novi znamen i stare slave se se tu najde zmed Mure i Drave“  ( Krešimir Novak )

U duhu stihova skladbe „Tu dobri su ljudi“, Međimurska zaklada solidarnosti Katruža nastavlja svoju misiju pomaganja ljudima u potrebi. Već 22 godine Katruža je utočište i nada oboljelima, najčešće upravo djeci: Zaklada je osnovana sa svrhom dodjele financijske pomoći za potrebe liječenja, rehabilitacijskih postupaka, nabavke pomagala osobama s invalidnošću,  te lijekova.

Zakladu Katruža financiraju dobri ljudi: novac se osigurava isključivo članarinama pravnih i fizičkih osoba članova te novčanim i drugim oblicima donacija podupiratelja.

Ova prodajna izložba doniranih slika međimurskih slikara amatera nova je prilika dobrim ljudima da podrže rad Katruže.

Odaberite sliku s ove prodajne izložbe, koja će u caffe baru Bedem biti postavljena do 2. svibnja, te se javite putem broja mobitela  098 205 870  Danici Hocinger koja će vas provesti daljnjim postupkom doniranja novca.

Od srca zahvaljujemo na podršci!

homecrossmenuchevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram Skip to content