Menu
Europska regija sporta 2022.
|
Visit Međimurje

Humanitarna prodajna izložba za Katružu

Datum objave: 12. travnja 2023.

U caffe baru Bedem, u Starom gradu u Čakovcu, u četvrtak, 13. travnja otvara se prodajna izložba slika koje su donirali međimurski likovni umjetnici amateri. Nova je to prilika dobrim ljudima da podrže rad Katruže.

U duhu stihova skladbe „Tu dobri su ljudi“, Međimurska zaklada solidarnosti Katruža nastavlja svoju misiju pomaganja ljudima u potrebi. Već 22 godine Katruža je utočište i nada oboljelima, najčešće upravo djeci: Zaklada je osnovana sa svrhom dodjele financijske pomoći za potrebe liječenja, rehabilitacijskih postupaka, nabavke pomagala osobama s invalidnošću,  te lijekova.

Zakladu Katruža financiraju dobri ljudi: novac se osigurava isključivo članarinama pravnih i fizičkih osoba članova te novčanim i drugim oblicima donacija podupiratelja.

U caffe baru Bedem, u Starom gradu u Čakovcu, u četvrtak, 13. travnja u 18:00 otvara se prodajna izložba slika koje su donirali međimurski likovni umjetnici amateri. Nova je to prilika dobrim ljudima da podrže rad Katruže.

Odaberite sliku s ove prodajne izložbe, koja će u Bedem biti postavljena do 2. svibnja, te se javite putem broja mobitela  098 205 870  Danici Hocinger koja će vas provesti daljnjim postupkom doniranja novca Zakladi solidarnosti Katruža.

Od srca zahvaljujemo na podršci!

homecrossmenuchevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram Skip to content