Menu
Europska regija sporta 2022.
|
Visit Međimurje

Uskršnja humanitarna priredba u Svetoj Mariji

Datum objave: 10. travnja 2023.

Ne odstupajući ni ove godine od tradicije, „Kulturno umjetničko društvo Ivan Mustač-Kantor“ iz Svete Marije zajedno sa skupinom Letirići iz Dječjeg vrtića „Kockavica“ i folklornom skupinom Osnovne škole Sveta Marija svojim su sumještanima na Uskrsni ponedjeljak darovali pravu čaroliju.

U prepunoj dvorani društvenog doma u Svetoj Mariji prvi su na pozornicu stupili mališani iz dječjeg vrtića koje je pripremio Nenad Novak, zatim su nastupili mali folkloraši iz Osnovne škole Sveta Marija koje vodi Helena Vadlja, a nastupili su tamburaši i dramska sekcija Kulturno umjetničkog društva Ivan Mustač-Kantor.

Dvorana doma kulture i ovog je puta bila ispunjena ljubiteljima lijepe riječi, plesa i glume. Nastupi malih i velikih folkloraša te dramske sekcije, među gledatelje unijeli su posebnu vedrinu, dok je cijela ovogodišnja priredba bila humanitarnog karaktera te su se prikupljale donacije za liječenje malog Petra Špoljarića iz Goričana, jer - Petar je mali borac.

Humanitarnoj priredbi prisustvovali su i načelnica Općine Sveta Marija Đurđica Slamek, ravnateljica Dječjeg vrtića „Kockavica“ Karolina Jeđut Tilošanec, ravnateljica Osnovne škole Sveta Marija Gorana Šavora Peter te mnogobrojni mještani.

homecrossmenuchevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram Skip to content