Menu
Europska regija sporta 2022.
|
Visit Međimurje

Aktivni umirovljenici iz Ivanovca održali godišnju skupštinu

Datum objave: 5. ožujka 2023.

Godišnja skupština Udruge umirovljenika Ivanovca imala je i svoj svečani dio na kojem su upućene čestitke bračnim parovima uključenima u rad udruge koji ove godine slave 50 i 60 godina braka.

U ivanovečkom domu kulture 4.ožujka okupili su se članovi Udruge umirovljenika Ivanovca na novoj godišnjoj skupštini kako bi rezimirali realizirane aktivnosti te usvojili program rada za naredno razdoblje. No, skupština je imala i svoj svečani dio na kojem su upućene čestitke bračnim parovima uključenima u rad udruge koji ove godine slave 50 i 60 godina braka.

U ovoj udruzi djeluje stotinjak članova koje krasi solidarnost i volja za uključivanjem u aktivnosti pa je i rukovodstvo motivirano u osmišljavanju novih sadržaja, istaknula je predsjednica Nada Sabol.

Skupštini je prisustvovao potpredsjednik Skupštine Međimurske županije Ivica Baksa, gradonačelnica Grada Čakovca Ljerka Cividini, predsjednica Mjesnog odbora Ivanovec Melita Kraljić koji su umirovljenicima uputili čestitke na njihovim aktivnostima na mnogim područjima te im poručili kako će i dalje imati podršku grada i županije u provedbi aktivnosti. Skupštini su nazočili i gosti iz prijateljskih udruga umirolvljenika, udruga žena te društva Josip Broz Tito.

Tijekom protekle godine umirovljenici okupljeni u ovoj udruzi sudjelovali su na sportsko-rekreativnim susretima, izložbama te organizirali i nekoliko izleta. Također su sudjelovali na najvećim manifestacijama Grada Čakovca te Međimurske županije.

U narednom razdoblju umirovljenici će nastaviti redovna druženja u svojim prostorijama u mjestu, organizirati izlete te sudjelovanja u različitim manifestacijama diljem Međimurja. Neće zanemariti ni zdrave životne navike te će i dalje organizirati razne rekreativne aktivnosti za članove poput nordijskog hodanja i biciklijade. Dosad su uspješno provodili zdravstvene akcije mjerenja šećera u krvi i mjerenja tlaka koje također namjeravaju nastaviti, a na dobar odjek naišao je i program informatičkog opismenjavanja članova. U svom Ivanovcu umirovljenici su vrlo aktivni te će se i ove godine uključiti u ekološke akcije povodom Dana planeta Zemlje.

homecrossmenuchevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram Skip to content