Menu
Europska regija sporta 2022.
|
Visit Međimurje

Umirovljenici Međimurske županije družili se na tradicionalnom domjenku

Datum objave: 28. prosinca 2022.

Kao i svake godine negdašnji zaposlenici Međimurske županije okupili su se na tradicionalnom domjenku povodom božićnih i novogodišnjih blagdana. Da se umirovljenici rado sjećaju svojih radnih dana i dobrih starih vremena vidjelo se i na današnjem druženju na kojem je lijepe uspomene evociralo 50-ak umirovljenica i umirovljenika. U Županiji na svoje umirovljenike ne zaboravljaju pokazujući im to svake godine ovom lijepom gestom. Na blagdanskom domjenku pozdravili su ih župan Međimurske županije Matija Posavec te zamjenik Josip Grivec.

Dragi umirovljenici, svi mi koji smo došli poslije vas trebamo biti zahvalni na nasljeđu koje ste nam ostavili. Vaša predanost i znanje ostaju primjer novim generacijama, primjer koji zaslužuje poštovanje. To što je Međimurska županija kao institucija danas po mnogočemu predvodnica u Hrvatskoj i vaša je zasluga“, rekao je župan Matija Posavec te umirovljenicima zaželio ugodne blagdane, te obilje zdravlja, sreće i mira u zasluženoj mirovini.

 „Želim da vam lica obasja mnogo osmijeha i u novoj godini, da vas posluži zdravlje kako bismo se ponovo okupili za godinu dana. I, naravno, želim vam više mirovine!“, dodao je zamjenik Josip Grivec.

U ime umirovljenika na lijepim riječima i poklonima zahvalio je Marijan Vugrinčić  istaknuvši da je županijskom vodstvu na ponos što ne zaboravlja ljude koji su svoj rad utkali u ono što Međimurska županija danas jeste.  „Treba nam što više ljudi poput vas koji cijene ono što je netko prije njih stvarao. Takvo poštovanje najveći je dar onima koji su svoj radni vijek završili“, dodao je Vugrinčić te izrazio zadovoljstvo što je ovo blagdansko druženje postalo tradicija.

Druženje je i ove godine bilo ispunjeno emocijama, te začinjeno zabavnim anegdotama iz radno-aktivnog doba.

homecrossmenuchevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram Skip to content