Menu
Europska regija sporta 2022.
|
Visit Međimurje

Otvorena fotografska izložba međimurskih planinara

Datum objave: 26. studenoga 2022.

U zgradi Scheier otvorena je fotografska izložba Hrvatskog planinarskog društva „Međimurje“ pod nazivom „Okom autora“. Ovo je šesta izložba amaterskih fotografija međimurskih planinara, zaljubljenika u prirodu i planine čije je društvo radi sve snažnije potrebe udruživanja i poticanja aktivnog načina života osnovano 1995. godine u Čakovcu.

Planinarstvo je način života, niz aktivnosti koje čovjeku život čine zanimljivijim i ljepšim, a posebnost imaju i fotografije koje planinari ovjekovječe na svojim pohodima. 23. autora izložilo je svoje fotografske radove gorskih vidika i ostalih ljepota krajolika.

Osim mnogobrojnih planinara i zaljubljenika u prirodu, svečanom otvorenju nazočio je župan Međimurske županije Matija Posavec, pročelnica Upravnog odjela za zdravstvo i socijalnu skrb Međimurske županije Sonja Tošić Grlač, predsjednik HPD „Međimurje“ Željko Poljak, kao i predsjednik Fotokluba Čakovec Davorin Mance.

„Čestitke i poštovanje svim članovima HPD „Međimurje“ na prekrasnim fotografijama i izložbi koja promovira ljepote prirode i bogatstvo prirodnih vrijednosti“, proučio je župan Posavec.

U međimurskom društvu planinara okupljaju se entuzijasti svih dobnih skupina, a okosnica djelovanja društva je organiziranje izleta i planinarskih tura po planinama Hrvatske, Slovenije i Austrije.

Fotografska izložba će se moći razgledati ovog vikenda, 26. i 27. studenoga od 10 do 12 sati, kao i idućeg tjedna radnim danom od 10 do 12 sati, te od 17 do 19 sati.

homecrossmenuchevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram Skip to content