Menu
Europska regija sporta 2022.
|
Visit Međimurje

Zbog bolesti odgođen koncert Tereze Kesovije koji se trebao održati sutra u Čakovcu

Datum objave: 3. listopada 2022.

Koncert Tereze Kesovije, koji se trebao održati sutra u Čakovcu povodom Svjetskog dana učitelja, nažalost je odgođen zbog bolesti glazbenika koji prate našu glazbenu divu na nastupima. Koncert će se održati krajem listopada, stoga sačuvajte svoje ulaznice koje će vrijediti i za novi datum koncerta.

Međimurska županija besplatan koncert glazbene dive Tereze Kesovije željela je pokloniti svim učiteljima, profesorima i građanima Međimurja povodom Svjetskog dana učitelja koji se obilježava 5. listopada. S obzirom na veliki interes i činjenicu da karata za koncert gotovo više da i nema, svi koji su karte podignuli moći će ih iskoristiti na novi datum koncerta te ih neće biti potrebno mijenjati. Točan datum održavanja koncerta bit će poznat uskoro, a Tereza Kesovija snimila je i poruku Međimurcima i Međimurkama, ali i svima koji su sutra željeli doći na njen koncert.

homecrossmenuchevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram Skip to content