Menu
Europska regija sporta 2022.
|
Visit Međimurje

Na 7. Psihošpanciru održano više od 80 zanimljivih predavanja i radionica

Datum objave: 26. rujna 2022.

Više od 80 predavanja i radionica održano je posljednjih tri dana na Psihošpanciru, konferenciji posvećenoj psihologiji u organizaciji Društva psihologa Varaždin. Sedmo izdanje Psihošpancira održano je na dvije lokacije, u dvorani Riznice Međimurja u Čakovcu i prostorima Sveučilišta Sjever u Varaždinu te je i ove godine okupilo velik broj stručnjaka, ali i zainteresiranih građana koji su pratili zanimljiva predavanja i teme.

Uz predavanja i radionice, predstavljene su i stručne knjige, a Psihošpancir u Čakovcu svojim su dolaskom podržali župan Međimurske županije Matija Posavec, gradonačelnica Grada Čakovca Ljerka Cividini i pročelnica UO za zdravstvo i socijalnu skrb Međimurske županije Sonja Tošić-Grlač. Kako je podsjetila predsjednica Društva psihologa Varaždin Andreja Bogdan, prvi Psihošpancir organiziran je povodom 30. godišnjice Društva te je s vremenom izrastao u jedinstveni festival psihologije koji okuplja stručnjake iz Hrvatske i susjednih zemalja. Psihošpancir je održan pod pokroviteljstvom Međimurske županije i Grada Varaždina.

Fotografije: Psihošpancir/Međimurska županija

homecrossmenuchevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram Skip to content