Menu
Europska regija sporta 2022.
|
Visit Međimurje

Akcija Sigurno u prometu: Čakovečki prvašići učili kako biti siguran sudionik prometa

Datum objave: 12. rujna 2022.

Policijska uprava međimurska povodom početka nove školske godine, već tradicionalno u sklopu nacionalne kampanje „Poštujte naše znakove“ na Trgu Republike održala je preventivnu akciju „Sigurno u prometu“ na temu sigurnog kretanja prometnicama u svojstvu pješaka i vozača bicikla.

Na vježbalištu sa semaforima, zebrama te prometnim znakovima učenici prvih razreda čakovečkih osnovnih škola mogli su naučiti kako biti siguran sudionik u prometu, a pozdravili su ih župan Međimurske županije Matija Posavec, gradonačelnica Grada Čakovca Ljerka Cividini,  predstavnica Auto-kluba Čakovec Darinka Tompoš te djelatnici PU Međimurske i Auto-kluba Čakovec.

Akcija „Sigurno u školu s HAK-om“ od 6. do 15. rujna provodi se u svim osnovnim školama Međimurske županije, a Međimurska županija i Savjet za sigurnost prometa na cestama Međimurske županije osigurali su svakom prvašiću reflektirajuće ruksake i sigurnosne oznake.

homecrossmenuchevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram Skip to content