Menu
Europska regija sporta 2022.
|
Visit Međimurje

Tradicionalni susret bračnih parova – čak 84 para zajedno proslavila 50 i 60 godina zajedničkog života

Datum objave: 8. rujna 2022.

Jučer je u Restoranu Fontana u Mačkovcu održano veliko slavlje ljubavi – čak 84 bračna para proslavila su 50., 60. i više od 60 godina zajedničkog bračnog života. Tradicionalni je to susret bračnih parova koji već nekoliko godina organizira Matica umirovljenika Međimurske županije.

Ljubav, uzajamno poštovanje, strpljenje i razumijevanje samo su neke od vrijednosti i vrlina čiji su značaj istaknuli slavljenici, koji su se ponovno prisjetili svih lijepih i sretnih uspomena, posebice dana vjenčanja. „Dragi slavljenici, svatko od vas najbolje zna koliko zajedničkog truda i odricanja je kroz vaše životno razdoblje trebalo uložiti da bi postigli to što ste postigli. Izgradili ste zajednički život, domove, odgojili djecu, a mnogi od vas sada uživaju u unučadi.“, naglasila je predsjednica MUMŽ Nada Lovrec poželjevši im još mnogo godina zajedničkog, zdravog i sretnog života.

Slavljenicima je čestitao i župan Međimurske županije Matija Posavec koji je zahvalio Matici što i dalje potiče ovakva druženja te je dodao da se rijetko koja županija može pohvaliti činjenicom da čak 84 parova zajedno slavi godišnjice braka.

homecrossmenuchevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram Skip to content