Menu
Europska regija sporta 2022.
|
Visit Međimurje

Ekipa fizioterapeuta Županijske bolnice Čakovec obilježila Svjetski dan fizikalne terapije

Datum objave: 8. rujna 2022.

Svake godine 8. rujna fizioterapeuti diljem svijeta obilježavaju Svjetski dan fizikalne terapije te uz taj dan žele prikazati svoj doprinos u povećanju zdravlja za javnost.

Međunarodni dan fizioterapeuta i fizikalne terapije obilježava se od 1951. godine, a u ovogodišnje obilježavanje uključili su se i fizioterapeuti Odjela za fizikalnu medicinu i rehabilitaciju Županijske bolnice Čakovec kako bi promovirali fizioterapeutsku struku i podigli svijesti o važnosti fizioterapeuta u prevenciji i liječenju različitih oboljenja.

Stručnost, motiviranost, aktivnost, pozitiva i upornost samo su dio odlika naše profesije, fizioterapije, uz koju lakše dolazimo do mentalnog i fizičkog zdravlja pacijenata.“, poručuje ekipa fizioterapeuta Odjela za fizikalnu medicinu i rehabilitaciju Županijske bolnice Čakovec.

Županijska bolnica Čakovec može se pohvaliti jednim od najmodernijih i najopremljenijih Odjela za fizikalnu medicinu i rehabilitaciju koji je obnovljen 2020. godine tijekom obnove zgrade Paviljona 3 u kojoj su uz spomenuti odjel smješteni i dnevna bolnica s kemoterapijom, psihijatrija i kirurgija I, a sam projekt obnove bio je vrijedan više od 33 milijuna kuna.

Izvor: Županijska bolnica Čakovec/MŽ

homecrossmenuchevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram Skip to content