Menu
Europska regija sporta 2022.
|
Visit Međimurje

Veselo i u Strahonincu: 54 prvašića i njihove roditelje dočekao prigodan program povodom prvog dana škole

Datum objave: 5. rujna 2022.

Pjesmom i veselim recitacijama učenici 4. razreda Osnovne škole Strahoninec dočekali su prvašiće i njihove roditelje prvog dana škole i zaželjeli im toplu dobrodošlicu. Osim što su se upoznali sa svojim učiteljicama, prvašići su dobili sve potrebne informacije, a dočekali su ih i prigodni pokloni. Osnovna škola Strahoninec kontinuirano bilježi porast broja učenika, a ove školske  godine imaju 54 učenika prvih razreda u 2 razredna odjela. Ove se godine, obilježava 120 godina školstva u Strahonincu, a škola je jedna od rijetkih sa čak 34 izvannastavne aktivnosti.

Dobrodošlicu u školu uputio im je i ravnatelj Josip Šipek, a mnogo sreće, zadovoljstva i uspjeha na njihovom obrazovnom putu poželjeli su im župan Međimurske županije Matija Posavec, načelnik Općine Strahoninec Franjo Lehkec i predsjednik Mjesnog odbora Savske Vesi Srećko Vranović.

Kako bi učenici na svom putu do škole bili što sigurniji, Međimurska županija i Općina Strahoninec zajedničkim su sredstvima realizirale izgradnju pješačke staze uz prilaznu cestu prema školskoj sportskoj dvorani Osnovne škole Strahoninec, a investicija je završena ususret početku nove školske godine.

homecrossmenuchevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram Skip to content