Menu
Europska regija sporta 2022.
|
Visit Međimurje

Promocija međimurskih OPG-ova u Biogradu na Moru

Datum objave: 8. kolovoza 2022.

Važnost suradnje s jedinicama lokalne i regionalne samouprave, a u cilju bolje promocije lokalnih proizvođača te razvoja gospodarstva, još jednom je pokazala Međimurska županija. Naime u suradnji s Turističkom zajednicom Biograda na Moru OPG-ovi iz Međimurske županije dobili su priliku predstaviti svoje proizvode.

Tako su se u samom centru Biograda na Moru mogli kušati međimurski med, bučino ulje i koštice lješnjaci, kvalitetna vina, međimurski gin, brašno od heljde i konoplje, starinski češnjak, razni likeri pa čak i magareće mlijeko.

Tijekom turističke sezone u Biogradu na Moru održava se sajam proizvoda domaćih proizvođača te se svaki tjedan predstavljaju proizvođači iz jedne od županija, a međimurski proizvođači svoje proizvode domaćim i stranim turistima predstavljaju od 4. do 9. kolovoza.

Svoje kvalitetne proizvode predstavljaju vrijedni proizvođači OPG Gorušica, OPG Branović, OPG Vugrinec, Vinoteka Marco Polo i Good Spirit Turistička zajednica Međimurske županije promovira kulturnu, turističku i enogastronomsku ponudu Međimurske županije, a međimursku glazbu predstavio je Mirko Švenda Žiga.

homecrossmenuchevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram Skip to content