Menu
Europska regija sporta 2022.
|
Visit Međimurje

Napreduju radovi proširenja Zavoda za javno zdravstvo Međimurske županije

Datum objave: 3. kolovoza 2022.

Ni tijekom ljetnih mjeseci ne staju radovi i ulaganja u zdravstveni sustav i ustanove na području Međimurske županije. Započeli su radovi na rekonstrukciji Odjela pedijatrije, u tijeku je energetska obnova četiri zgrade Županijske bolnice Čakovec, a napreduju radovi proširenja Zavoda za javno zdravstvo Međimurske županije.

Građevinski radovi na rekonstrukciji i adaptaciji Paviljona IV Zavoda za javno zdravstvo Međimurske županije u punom su jeku. U postojeću kvadraturu ne mogu se smjestiti sve djelatnosti Zavoda, a proširenjem će se dobiti prostor za nove laboratorije te kvalitetnije pružanje usluga i provođenje aktivnosti Zavoda. Sama investicija vrijedna je više od 6 milijuna kuna.

Radovi na adaptaciji i proširenju Zavoda počeli su u 11. mjesecu prošle godine te bi trebali biti završeni do kraja godine. Građevinski radovi su pri kraju, nakon čega slijedi opremanje i uređenje novoadaptiranih prostora.

Zavod za javno zdravstvo Međimurske županije obuhvaća djelatnosti kliničke mikrobiologije, epidemiologije, školske i adolescentne medicine, djelatnosti za javno zdravstvo i promicanje zdravlja, zdravstvenu ekologiju te djelatnost za zaštitu mentalnog zdravlja, prevenciju i izvanbolničko liječenje ovisnosti, a svojim brojnim aktivnostima i preventivnim akcijama nastoje podići kvalitetu javnog zdravstva u Međimurju.

homecrossmenuchevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram Skip to content