Menu
Europska regija sporta 2022.
|
Visit Međimurje

Povodom Dana općine Donja Dubrava uručena priznanja najuspješnijim učenicima te zaslužnim pojedincima, tvrtkama i udrugama

Datum objave: 14. srpnja 2022.

Općina Donja Dubrava već tradicionalno svoje dane obilježava 13. srpnja, na dan svete Margarete, zaštitnice tamošnje Župe, a tim je povodom održana i svečana sjednica Općinskog vijeća Općine Donja Dubrava.

Brojne mještane, pripadnike društvenog, kulturnog i političkog života Donje Dubrave i Međimurja, koji su se okupili u školskoj sportskoj dvorani Osnovne škole Donja Dubrava u kojoj je održana svečanost, pozdravili su načelnik Općine Donja Dubrava Marijan Varga i predsjednik Općinskog vijeća Josip Ribić.

Uručene su nagrade najuspješnijim učenicima, i to Mihaeli Gadanec, Miji Perenc, Gabrijelu Štefiću i Ivoni Međimurec za odličan uspjeh tijekom svih osam godina školovanja, zatim Ani Sabočanec, učenici Gimnazije Josipa Slavenskog Čakovec, za plasman na Međunarodni turnir mladih prirodoslovaca u Kazahstanu, Nini Varga članicu hrvatske ženske nogometne reprezentacije U-17 te  učenicama Mihaeli Gadanec, Miji Perenc, Riji Mikulan i Ivoni Međimurec za posebnu promociju škole i samog mjesta.

Općina Donja Dubrava posmrtno je dodijelila zahvalnicu Dragi Mikulanu za aktivno sudjelovanje u društvenom životu Općine Donja Dubrava. Zahvalnica je uručena i Mariju Mikulanu za ulaganje u dobrobit Lovačkog društva „Fazan“ i dobrobit Donje Dubrave, Dominiku Jadanu za dugogodišnju vjernost i aktivnost u Nogometnom klubu Dubravčan. Plaketa Općine uručena je tvrtki Rekis d.o.o. za znatno ojačanje gospodarskog potencijala Općine, Kristijanu Krušelju za bogatu igračku i trenersku karijeru u Teniskom klubu Dubravčan i Goranu Čižmešiji za dugogodišnju aktivnost u Zaštitarsko ekološkoj udruzi Senjar i jačanje ugleda Općine Donja Dubrava.

Sjednici su uz vijećnike prisustvovali župan Međimurske županije Matija Posavec za zamjenikom Josipom Grivcem, predsjednik Skupštine Međimurske županije Dragutin Glavina s potpredsjednikom Ivicom Baksom, saborska zastupnica Boška Ban Vlahek, gradonačelnik Grada Peloga Ljubomir Kolarek, državni tajnik  u Ministarstvu financija Stjepan Čuraj, državna tajnica u Ministarstvu turizma i sporta Sandra Herman i počasni građanin Donje Dubrave Dragutin Feletar.

homecrossmenuchevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram Skip to content