Menu
Europska regija sporta 2022.
|
Visit Međimurje

Više od 80 ekipa sudjelovalo na Županijskom vatrogasno natjecanju seniora, seniorki i profesionalne postrojbe Vatrogasne zajednice Međimurske županije

Datum objave: 9. srpnja 2022.

U organizaciji Vatrogasne zajednice Međimurske županije, ovogodišnje Županijsko vatrogasno natjecanje seniora, seniorki i profesionalne postrojbe Međimurske županije održalo se na nogometnom stadionu NK „Sloga“, Čakovec gdje je nastupilo više od 80 natjecateljskih odjeljenja iz čitave županije, a u kategoriji profesionalne postrojbe nastupila je Javna vatrogasna postrojba Čakovec. Čestitke svim natjecateljima na sudjelovanju uputio je župan Međimurske županije Matija Posavec koji je poručio kako je ovako velik broj sudionika na natjecanju potvrda da se u Međimurju čuva tradicija vatrogastva koja je jedinstvena u Hrvatskoj.

Najbolji rezultat u kategoriji ŽENE „A“ pripao je DVD-u Palinovec 2, drugo mjesto pripalo je DVD-u Pustakovec-Buzovec-Putjane, a treće mjesto DVD-u Domašinec.

 U kategoriji ŽENE „B“ DVD-u Mali Mihaljevec osvojio je prvo mjesto, drugo mjesto DVD Mala Subotica, a treće mjesto DVD Nedelišće.

U kategoriji MUŠKI „A“ najbolji je DVD Palinovec 2, zatim DVD Savska Ves 1, dok je treće mjesto osvojio DVD Gardinovec.

U kategoriji MUŠKI „B“ prvo mjesto osvojio je DVD Čateks, drugo mjesto DVD Čakovec, a treće mjesto DVD Palinovec.

Međimursku županiju na vatrogasnoj Olimpijadi koja će se održati od 17. do 24. srpnja u Celju, predstavljat će ekipe: DVD Palinovec u kategoriji ŽENE „A“, DVD Mali Mihaljevec u kategoriji ŽENE „B“, profesionalna Javna vatrogasna postrojba Čakovec i Vatrogasno Sportska udruga Žiškovec.

homecrossmenuchevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram Skip to content