Menu
Europska regija sporta 2022.
|
Visit Međimurje

50. obljetnica osnutka Nogometnog kluba “Napredak” iz Gornjeg Kraljevca

Datum objave: 9. srpnja 2022.

U subotu, 9. srpnja jubilarnih 50 godina rada proslavio je Nogometni klub Napredak iz Gornjeg Kraljevca. Mnogobrojni simpatizeri, navijači i igrači okupili su se na nogometnom stadionu NK „Napredak“ te uz sportsko- zabavni program proslavili pola stoljeća djelovanja.

Za ovu priliku, odigrana je prijateljska utakmica između NK Napredak i NK Sokol iz Vratišinca, a u zabavnom dijelu programa nastupile su mažoretkinje iz Murskog Središća koje su svojim uvježbanim točkama oduševile sve prisutne.

Svečanosti proslave nazočio je i župan Međimurske županije Matija Posavec koji je kazao kako treba odati priznanje svim dosadašnjim trenerima, igračima i simpatizerima koji su doprinijeli ovom vrijednom jubileju.

Predsjednica Općinskog vijeća i mjesnog odbora Milena Granatir istaknula je kako je u svojoj povijesti NK Napredak doživio uspone i padove, pobijede i poraze, ali ni u jednom trenutku nije izgubio sportski i natjecateljski duh. Načelnik Općine Vratišinec Mihael Grbavec naglasilo je kako velika zasluga ide marljivim trenerima i igračima koji su uz mnoga odricanja pridonijeli da klub traje punih 50 godina.

Svečanost obilježavanja bila je prilika da se dodijele priznanja onima koji su svojim doprinosom zadužili klub.

homecrossmenuchevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram Skip to content