Menu
Europska regija sporta 2022.
|
Visit Međimurje

Dnevno izvješće Stožera civilne zaštite Međimurske županije za nedjelju, 3. srpnja 2022.

Datum objave: 3. srpnja 2022.

Prema podacima Zavoda za javno zdravstvo Međimurske županije u protekla 24 sata obrađeno je 54 uzoraka, od čega je evidentirano 33 pozitivnih nalaza na SARS-CoV-2 virus u Međimurskoj županiji, što je 61,1% pozitivnih od broja testiranih. Brzim antigenskim testiranjem potvrđen je 1 pozitivan nalaz na SARS-CoV-2.

U protekla 24 sata oporavilo se 27 osoba. Broj pozitivnih osoba u Međimurskoj županiji na današnji dan je 223. Do danas je u mikrobiološkom laboratoriju Zavoda za javno zdravstvo uzeto 126 426uzoraka, ne računajući testiranja naših građana u drugim ustanovama unutar i izvan Međimurske županije.

U Županijskoj bolnici Čakovec hospitalizirano je pacijenta pozitivnih na SARS-CoV-2 virus. U protekla 24 sata hospitaliziran je 1 pacijent, nema otpuštenih ni preminulih osoba.

Cijepljenje se provodi petkom od 12 do 14 sati u Zavodu za javno zdravstvo Međimurske županije i od 14 do 17 sati u trijaži Županijske bolnice Čakovec.

homecrossmenuchevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram Skip to content