Menu
Europska regija sporta 2022.
|
Visit Međimurje

Nogometni klub Borac Donji Hrašćan svečano obilježio 50. godišnjicu djelovanja - Međimurska županija sufinancirat će uređenje rasvjete na sportskom terenu

Datum objave: 2. srpnja 2022.

Na stadionu NK „Borac“ u subotu 2. srpnja 2022. godine Nogometni klub Borac Donji Hrašćan, proslavio je 50 godina svog postojanja. Slavlje je započelo mimohodom sadašnjih i bivših članova kluba, udruga te mještana, od Društvenog doma Donji Hrašćan do nogometnog igrališta uz pratnju Puhačkog orkestra Donji Kraljevec.

Održana je i svečanost koja je bila prilika da se dodijele priznanja onima koji su svojim doprinosom zadužili klub, pa su tako priznanje dobili osnivači kluba - Vinko Zrna, Franjo Baranašić i Đuro Vidović.

Svečanosti obilježavanju 50. godišnjice djelovanja nazočio je i župan Međimurske županije Matija Posavec koji je s načelnikom Općine Miljenkom Horvatom potpisao Sporazum o sufinanciranju uređenja rasvjete sportskih terena u Donjem Hrašćanu.

Vodstvo Nogometnog  kluba Borac Donji Hrašćan uložilo je veliki trud kako bi proslava 50-e godišnjice rada kluba uveličala značaj sporta, a na lijepo uređenom igralištu održana je revijalna nogometna utakmica između NK Borac i NK Hodošan.

homecrossmenuchevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram Skip to content